Nicolae Ciucă: Într-adevăr, în Bucureşti nu avem un bazin de înot care să îndeplinească cerinţele

Sursă foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, după declaraţia lui David Popovici privind condiţiile în care se antrenează, că într-adevăr, în Bucureşti nu avem un bazin de înot care să îndeplinească cerinţele şi nici o sală polivalentă. El a precizat că Bucureştiul merită mai mult şi pot să discute acest lucru cu primarul Nicuşor Dan, astfel încât să treacă pe lista de priorităţi dezvoltarea unor astfel de proiecte.

”Este nevoie să există o coordonare între autorităţile guvernamentale şi cele locale, pentru a putea să investim maim ult în infrastructura sportivă. Sunt o serie întreagă de săli de sport care se construiesc în mai multe judeţe din ţară”, a arătat preşedintele PNL, la sediul partidului, după declaraţia manifest a olimpicului David Popovici.

Preşedintele Senatului a precizat: ”Într-adevăr, în Bucureşti nu avem un bazin de înot care să îndeplinească cerinţele şi nici o sală polivalentă. Cred că Bucureştiul merită mai mult şi putem să discutăm acest lucru cu domnul primar, astfel încât să trecem pe lista de priorităţi dezvoltarea unor astfel de proiecte de infrastructură”, a mai spus Nicolae Ciucă.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: