VIDEO Nicolae Ciucă, întrebat dacă a avut o discuţie cu Dominic Fritz pentru a-l susţine la Primărie

Sursă foto: Facebook / Captură video


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a recunoscut că a avut o discuţie cu primarul Timişoarei, Dominic Fritz, legată de o eventuală susţinere a acestuia la Primăria Timişoara dacă ar fi intrat în PNL. ”Oricine voia să intre în PNL şi să se alăture valorilor PNL era binevenit. Cine nu a venit şi decât ne-a încercat…”, a afirmat Ciucă, adăugând că nu are nicio problemă să se vadă cu oricine.

Preşedintele PNL a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, dacă a avut o întâlnire cu primarul Timişoarei, Dominic Fritz, pe care l-ar fi asigurat de sprijinul său dacă va intra în PNL.

”Aţi pus foarte bine întrebarea. Oricine voia să intre în PNL şi să se alăture valorilor PNL era binevenit. Cine nu a venit şi decât ne-a încercat…”, a răspuns Nicolae Ciucă.
El a precizat că a avut această discuţie cu primarul Timişoarei anul trecut.
Nicolae Ciucă a mai fost întrebat dacă l-ar fi susţinut pe Dominic Fritz la Primăria Timişoara din partea PNL.
”La vremea respectivă a fost vorba de o discuţie. După discuţie, dacă ar fi existat, trebuia să facem evaluări, să vedem ce a făcut, cum a făcut. După aceea discutam. Dar dacă nu ne-am întâlnit? Să ştiţi că m-am văzut cu toată lumea, n-am nicio problemă să mă văd cu oricine. Suntem oameni şi putem să discutăm cu oricine şi despre orice”, a declarat Nicolae Ciucă.
La conferinţa de presă în care el a făcut aceste declaraţii a fost prezent şi candidatul PNL-PSD la Primăria Timişoara, fostul edil Nicolae Robu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: