Nicolae Ciucă, întrevedere cu Cristina Gherasimov, viceprim-ministru pentru Integrare Europeană a Republicii Moldova

Sursa: news.ro

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a avut marţi o întrevedere cu Cristina Gherasimov, viceprim-ministru pentru Integrare Europeană a Republicii Moldova, în prima ei vizită externă de la preluarea funcţiei. Nicoale Ciucă a asigurat-o pe aceasta de continuarea susţinerii pe care Parlamentul nostru o acordă Republicii Moldova în plan european şi a transmis că încurajează implementarea măsurilor cu care guvernul de la Chişinău s-a angajat în faţa Comisiei Europene, în această fază a procesului de aderare.

”Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc, astăzi, cu Cristina Gherasimov, viceprim-ministră pentru Integrare Europeană a Republicii Moldova, în prima ei vizită externă de la preluarea funcţiei. Am asigurat-o de continuarea susţinerii pe care Parlamentul nostru o acordă Republicii Moldova în plan european”, a transmis preşedintele Senatului.

Nicolae Ciucă a arătat că sprijinul României constă în ”pregătirea cadrului de negocieri dintre Chişinău şi Bruxelles, identificarea de specialişti care pot sprijini buna funcţionare a administraţiei publice de peste Prut şi o pregătirea unei agende de reforme necesare”.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: