Nicolae Ciucă: Judeţul Cluj şi municipiul Cluj-Napoca sunt exemple de succes în administraţia locală

Sursa foto: Nicolae Ciucă

Judeţul Cluj şi municipiul Cluj-Napoca sunt exemple de succes în administraţia locală, a declarat, sâmbătă, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, lider al PNL, în contextul unor discuţii purtate la sediul Primăriei Cluj-Napoca cu primarul Emil Boc (PNL) şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, despre proiectele majore ale Clujului.

La întrevedere au mai participat europarlamentarii Daniel Buda, Dan Motreanu şi Rareş Bogdan, deputaţii Lucian Bode şi Sorin Moldovan, precum şi aleşi locali din judeţ, a precizat Ciucă într-o postare pe Facebook.

Conform sursei citate, el le-a amintit colegilor că Partidul Naţional Liberal, prin Ministerul Dezvoltării, a alocat săptămâna aceasta sume necesare pentru continuarea investiţiilor finanţate din Planul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, prin Compania Naţională de Investiţii şi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Nicolae Ciucă a precizat că este vorba despre 750 de milioane de lei, care vor sprijini autorităţile locale să continue proiectele în infrastructură, educaţie şi sănătate esenţiale pentru dezvoltarea comunităţilor din ţară.

Ciucă a mai notat, într-un mesaj separat, că s-a bucurat să vadă că administrația condusă de Emil Boc este apreciată nu numai de clujeni, ci se ridică la înălțimea așteptărilor tuturor celor veniți zilele acestea la Cluj, din țară sau din afara ei, pentru festivalul Untold.

“Astăzi, pe străzile Clujului, alături de primarul Emil Boc și câțiva colegi din conducerea PNL, am avut ocazia să stau de vorbă cu oamenii despre festivalul Untold, aflat acum în penultima sa zi. Pentru Cluj, Untold este atât un eveniment cultural major, care pune orașul pe harta marilor festivaluri de profil, cât și o excelentă oportunitate de promovare turistică.

Organizarea unui festival de asemenea calibru cere ca autoritățile locale să se pregătească exemplar pentru vizitatori. M-am bucurat să văd că administrația condusă de Emil Boc este apreciată nu numai de clujeni, ci se ridică la înălțimea așteptărilor tuturor celor veniți zilele acestea la Cluj, din țară sau din afara ei”, a notat Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: