Nicolae Ciucă, la BPN (surse): Ceea ce am văzut ieri la Costache Negri nu poate fi descris în cuvinte

sursa: PNL

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a avut o intervenție tranșantă în cadrul BPN al PNL. Acesta a mulțumit în mod special filialei PNL Galați pentru modul în care s-a intervenit la inundații.

„Într-o carieră întreagă am fost de la executant până la responsabil de regiune. Dar ceea ce am văzut ieri la Costache Negri nu poate fi descris în cuvinte.

Vreau să mulțumesc filialei Galați, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care au simțit fără să le spună nimeni că este nevoie de un gest de solidaritate. Prezența noastră acolo, a voluntarilor din partea PNL, în mod special a tinerilor liberali este un exemplu de urmat și cred că putem face cumva să creștem participarea și să dăm consistență. Au fost și deplasări de echipamente și utilaje care ajută la îndepărterea mâlului de acolo.

Oamenii sunt disperați, localnicii sunt oameni în vârstă. Aseară erau efectiv epuizați. Casele lor sunt goale, sunt oameni care și-au pierdut agoniseala de o viață, este o situație la limita disperării. Cred că putem prin structurile noastre – prin filiale, TNL, OFL, organizația oamenilor de afaceri, să ajutăm. Oamenilor nu le-a venit să creada când au văzut că am venit să îi ajutăm. Au crezut că am venit doar să vorbim cu ei. Orice gest contează!

N-ar fi rău să existe o platformă de colectare a datelor pt a nu ne dubla atunci când facem donații pentru cei de acolo.

Să dăm dovadă că suntem un partid care dă dovadă că înțelege disperarea oamenilor aflați într-o astfel de situație.”, a declarat președintele PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: