Nicolae Ciucă, la primele trageri cu sistemele de rachete Patriot, la poligonul Capu Midia

Sursa foto: media.pnl.ro

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a declarat, după participarea la Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului tactic cu trupe şi trageri reale PATRIOT SPARK 23, în poligonul Capu Midia, judeţul Constanţa, că spaţiul aerian al ţării noastre este acum mai sigur, „atât datorită echipamentelor din înzestrarea Armatei, dar şi datorită garanţiilor de securitate oferite de apartenenţa la cea mai puternică alianţă politico-militară din lume şi de Parteneriatul Strategic cu aliaţii americani”.

„Am asistat astăzi la primele trageri reale cu sistemele de rachete Patriot intrate în înzestrarea Forţelor Aeriene Române. Operaţionalizarea acestor sisteme este cea mai importantă etapă a acestui program esenţial de înzestrare a Armatei României”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.
Preşedintele Senatului a adăugat că „spaţiul aerian al ţării noastre este, de astăzi, mai sigur, atât datorită echipamentelor din înzestrarea Armatei, dar şi datorită garanţiilor de securitate oferite de apartenenţa la cea mai puternică alianţă politico-militară din lume şi de Parteneriatul Strategic cu aliaţii americani”.
„Asigurarea securităţii României, a unui climat sigur în regiune, este una din condiţiile esenţiale pentru asigurarea prosperităţii şi dezvoltării durabile a ţării”, a completat Ciucă.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: