VIDEO Nicolae Ciucă: Am votat pentru o Românie puternică într-o Europă unită

Sursă foto: INQUAM Photos/ George Calin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat după ce a votat că este un moment decisiv, în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, în viitorul nostru al tuturor, un viitor care poate să fie al dezvoltării, al siguranţei, sau poate fi al stagnării sau al haosului. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem, indiferent cât zgomot se face, a completat Ciucă, arătând că este foarte importantă prezenţa la vot, este foarte important cine ne reprezintă la Bruxelles şi este foarte important cine conduce comunităţile.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a votat în jurul orei 8.00 la Secţia nr. 141 din sat Dumbrăveni, comuna Baloteşti, în judeţul Ilfov. Liderul liberal a declarat după votare că a votat pentru o Românie puternică într-o Europă unită şi pentru parcursul european al României.

”Am votat pentru o viaţă mai bună în fiecare comunitate, am votat pentru siguranţa românilor, pentru păstrarea valorilor noastre, a tradiţiei şi a credinţei, tot ceea ce înseamnă identitate românească, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem, indiferent cât zgomot se face”, a spus Ciucă.

Preşedintele PNL a precizat că în ultima perioadă s-a vorbit mult despre a ne face datoria de cetăţeni, despre patriotism.

”Cred că este un moment decisiv, în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, în viitorul nostru al tuturor, un viitor care poate să fie al dezvoltării, al siguranţei, sau poate fi al stagnării sau al haosului. Ca atare, este foarte importantă prezenţa la vot, este foarte important cine ne reprezintă la Bruxelles şi este foarte important cine conduce comunităţile. Ca atare, îi îndemn pe fiecare să meargă la vot şi să decidă viitorul ţării noastre, care trebuie să fie un viitor mai bun”, a mai spus Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: