VIDEO Nicolae Ciucă: ”Lăsăm vorbăria deoparte și ne ocupăm de fapte”

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a făcut declarații de la ședința Colegiului Director Județean al Partidului Național Liberal – Filiala Vrancea.

Nicolae Ciucă a făcut declarații de la Focșani, aflat la ședința Colegiului Director Județean al Partidului Național Liberal – Filiala Vrancea.

”Ceea ce doresc să vă spun este rezultatul unei schimbări de abordare, pentru că l-am simțit pe candidatul nostru la europarlamentare când a venit la microfon și a oftat așa lung, zic ‘să vezi ce amplă cuvântare ne ține acum’. De unde?! A fost cât se poate de sintetic.

De altfel, toți cei care au luat cuvântul au avut o intervenție cât se poate de pragmatică, de succintă și este un lucru foarte bun, ceea ce înseamnă că lăsăm vorbăria deoparte și ne ocupăm de fapte, de ceea ce avem de făcut”, a declarat Nicolae Ciucă, liderul PNL.

”Lăsăm vorbăria deoparte și ne ocupăm de fapte”

”Ultima dată când am fost aici a fost să-l petrecem pe Cătălin Toma pe ultimul drum și este important ca de fiecare dată să ne aducem aminte, pentru că el a schimbat fața a ceea ce înseamnă omul politic, aflat într-o funcție de conducere administrativă, a schimbat percepția oamenilor și de aceea a fost îndrăgit și de aceea și astăzi memoria lui reverberează atunci când stăm de vorbă cu oamenii, pentru că a făcut politică altfel”, a mai spus liderul PNL.

Vrancea liberală… Contează foarte mult numărul de primari, este adevărat. Contează cel mai mult, din perspectiva mea, să câștigăm primării cât mai multe și să mărim numărul de primari”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Citeste mai mult AICI

Articol susținut de PNL

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: