Nicolae Ciucă: Ne-am angajat de curând ca, anul următor, să mergem la alegeri „prin noi înşine”

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Nicolae Ciucă a declarat, vineri, după întâlnirea cu echipa liberală din Regiunea de Nord-Vest, că PNL este partidul care menţine stabilitatea României şi garantează „ritmul susţinut al investiţiilor pentru modernizarea ţării”. Preşedintele liberalilor a reiterat că formaţiunea va merge la alegerile de anul viitor sub deviza „prin noi înşine”, iar acest lucru aduce cu sine şi responsabilitatea de a iniţia măsuri şi proiecte ample.

„La întâlnirea cu echipa liberală din Regiunea de Nord-Vest, am spus foarte clar că PNL este partidul care menţine stabilitatea României, garantând în acelaşi timp ritmul susţinut al investiţiilor pentru modernizarea ţării. Suntem cei care au fost mereu alături de mediul de afaceri, pentru că susţinerea antreprenoriatului înseamnă de fapt locuri de muncă, progres economic şi recuperarea decalajelor faţă de alte state”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Facebook.

Liderul PNL a reamintit că partidul s-a angajat ca în alegerile de anul viitor să meargă potrivit sintagmei „prin noi înşine”, şi anume pe liste separate de PSD, iar acest lucru implică şi responsabilitatea de a iniţia măsuri şi proiecte ample.

„Ne-am angajat de curând ca, anul următor, să mergem la alegeri «prin noi înşine», ceea ce înseamnă responsabilitatea de a iniţia măsuri şi proiecte ample. Împreună cu toate organizaţiile din ţară, trebuie să ne stabilim obiective pentru următoarea perioadă şi este firesc să aflăm chiar de la colegii din teritoriu care sunt problemele cu care se confruntă comunităţile şi ce soluţii putem găsi pentru acestea”, a completat Ciucă.

„Administraţiile liberale sunt modele de bune practici în întreaga ţară”, a continuat preşedintele liberalilot.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL