Nicolae Ciucă: Noi, liberalii, trebuie să ne ghidăm după un singur principiu – ceea ce spunem să şi facem

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a transmis, vineri, la Regionala OFL Oltenia, de la Drubeta Turnun Severin, că liberalii trebuie să se ghideze după un singur principiu: ”Ceea ce spunem să şi facem”.

”Tot ceea ce ne angajăm să şi îndeplinim, iar atunci când nu am reuşit să recunoaştem. Pentru că e nevoie de onestitate pentru a primi încredere”, a mai spus liderul liberal.

”Dialogul cu femeile liberale este întotdeauna o sursă incredibilă de energie şi idei. La Regionala OFL Oltenia, le-am transmis celor peste 800 de doamne prezente că au un rol esenţial în modelarea viitorului României şi în sprijinirea familiilor şi comunităţilor.

Le-am spus că noi toţi, liberalii şi bărbaţi şi femei trebuie să ne ghidăm după un singur principiu: Ceea ce spunem să şi facem. Tot ceea ce ne angajăm să şi îndeplinim, iar atunci când nu am reuşit să recunoaştem. Pentru că e nevoie de onestitate pentru a primi încredere”, a scris preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă a arătat că în regiune reprezentantele OFL au arătat că pot.

”Avem femei în roluri de conducere, inclusiv în funcţii de primar, parlamentar sau subprefect. Sunt convins că o mai bună reprezentare a doamnelor liberale pe listele electorale de anul viitor – ceea ce PNL şi-a asumat – înseamnă politici mai bune pentru toţi românii”, a subliniat liderul PNL.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL