Nicolae Ciucă: Nu consider că în momentul de faţă putem să ieşim în faţa românilor şi să discutăm de ruperea coaliţiei

Nicolae Ciucă
Sursa foto: PNL

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, la RFI, despre tensiunile din coaliţia de guvernare că nu consideră că în momentul de faţă pot să iasă în faţa românilor şi să discute de ruperea coaliţiei, el precizând că cel care va genera ruperea coaliţiei, din punctul lui de vedere, nu va câştiga ci va pierde.

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă se rupe coaliţia, în urma schimbului de replici dintre liderii celor două partide.

”PNL, eu personal, am avut o abordare cât se poate de echilibrată şi trebuie în continuare să avem acest echilibru pentru că vedem cu toţii, în momentul de faţă nu s-a schimbat situaţia de securitate. Contextul în care am luat decizia să realizăm această coaliţie a fost unul care a atras (..) responsabilitatea tutror liderilor politici din România, pentru o coaliţie care să treacă ţară prin acea succesiune şi suprapunere de crize. În momentul de faţă este nevoie de aceeaşi responsabilitate, este nevoie de aceeaşi onestitate şi loialitate şi respect în interiorul coaliţiei pentru că românii au alte aşteptări de la noi”, a spus preşedintele PNL.

El a precizat că românii aşteaptă de la ei să guverneze, să ia decizii şi să asigure creşterea economică.

”Nu consider că în momentul de faţă putem să ieşim în faţa românilor şi să discutăm de ruperea coaliţiei. Noi suntem cei care i-am rugat pe români să accepte această coaliţie, la început împotriva firii, şi nimeni nu ne dădea speranţă să rezistăm mai mult de trei, patru luni de zile, iată că ne apropiem şi împlinim doi ani de zile iar cel care va genera ruperea coaliţiei, din punctul meu de vedere, nu va câştiga ci va pierde”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: