Nicolae Ciucă: Orice manifestare extremistă generează temere şi neîncredere

Sursa foto: media.pnl.ro

Liderul PNL Nicolae Ciucă a afirmat, referitor la AUR, că orice manifestare extremistă generează temere şi neîncredere şi că în ultima perioadă oamenii de bună credinţă sunt bombardaţi cu informaţii pe care nu au capacitatea să le analizeze.

Preşedintele PNL a spus că liberalii vor ieși astfel mai mult ”să fim mai aproape de oameni, să ne punem cenușă în cap pentru ce n-am făcut”.

”Vă pot spune fără niciun fel de limitare că nu are de ce să ne fie teamă sau rușine să ieșim în alegeri. Există această erodare care se vede în sondaje, dar nu sunt cifre care să ne sperie. Am reușit să absorbim fonduri europene, investiții străine directe, am reușit să avem peste 2000 de șantiere în toată țara.

Este mobilizator pentru noi (n.r. – că AUR e aproape de scorul PNL), să ieșim să fim mai aproape de oameni, să ne punem cenușă în cap pentru ce n-am făcut bine, oamenii vor aprecia pentru această onestitate. Ceilalți ce-au făcut?
Orice manifestare extremistă, orice manifestare populistă nu face altceva decât să îngreuneze și mai mult situația în care ne găsim, să genereze neîncredere și temere, oamenii de bună credință sunt bombardați de informații pe care nu au capacitatea să le analizeze. Atacurile cibernetice fac parte dintr-un instrumentar într-un context în care ne găsim și nu fac decât să îndeplinească destabilizarea”, a afirmat Nicolae Ciucă, la Antena 3.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: