Nicolae Ciucă: „Planul Simion e o mită electorală. Nu poți să spui că oferi oamenilor ceva de 35.000 de euro”

Sursă foto: Captură video / Facebook

Liderul PNL, Nicolae Ciucă spune, despre Planul Simion, că este o mită electorală: Ne uităm la piață, piața nu are cum să vină cu asemenea prețuri!”

„Nu poti să spui că oferi oamenilor ceva de 35.000 de euro! Ne uităm la piață, piața nu are cum să vină cu asemenea prețuri!
Din perspectiva mea, este o mită electorală. Nu poți să le spui oamenilor că le oferi ceva de 35.000 euro, pentru că nu există așa ceva. Ne uităm la piață, trebuie să trăim în realitate”.

Amintim ca luni seara, 22 iulie a.c., sute de persoane s-au prezentat la sediul de campanie al lui George Simion situat la Magazinul București pentru a se înscrie în program. Aceștia au fost interesați de Planul SIMION, să semneze contractele de înscriere.

La rândul sau, Simion, folosește strategia „Statul”

„Planul SIMION este fezabil atâta timp cât statul se implică, asigurând terenurile și asigurând utilitățile și infrastructura. Firmele de utilități să tragă cele necesare, de la apă și curent, și infrastructura care ține de primării – drumuri de acces și așa mai departe – ajungem la un preț pe metru pătrat desfășurat de 500 de euro metru pătrat până la 600 de euro metru pătrat. Îi invit și pe cei care cred că acest program nu este fezabil să vorbească cu constructorii”, a declarat liderul AUR.

George Simion a precizat că, prin PLANUL SIMION, își dorește să investească „în piața forței de muncă locală (…) vrem să investim în materiale de construcții din care marea majoritate sunt cumpărate de aici, din România”.

 

Foto Cluj 24

„Cerem românilor pentru realizarea acestui plan un vot la alegerile parlamentare și prezidențiale”, a punctat, Simion.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: