Nicolae Ciucă: PNL este deschis dialogului cu toate forțele politice de dreapta

Nicolae Ciuca
Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă

În cadrul unor declarații de presă susținute joi, Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal, a confirmat deschiderea partidului către dialog cu toate forțele politice de dreapta din România. Răspunzând la întrebarea dacă există posibilitatea unei întâlniri cu președinta USR, Elena Lasconi, și alți lideri de dreapta, Ciucă a subliniat că dialogul între aceste formațiuni politice este crucial.

„Este o întrebare foarte bună, pentru că am deschis dialogul pentru o astfel de punere laolaltă a forțelor politice de dreapta. Partidul Național Liberal este cea mai puternică forță politică de dreapta din România și atunci disponibilitatea la dialog este către toate forțele politice de dreapta”, a declarat Ciucă.

Liderul PNL a menționat că discuțiile au existat mereu și vor continua în perioada următoare, chiar dacă perioada de vacanță a dus la amânarea unor întâlniri directe.

„Am discutat permanent în această perioadă și vom continua să discutăm. Este o perioadă de vacanță, fiecare dintre partenerii noștri sunt plecați sau, mă rog, fiecare cu problemele sale”, a explicat Ciucă.

Nicolae Ciucă a afirmat că discuțiile se vor concentra pe dezvoltarea unui proiect politic comun. Acest proiect ar urma să stabilească o linie de abordare comună pentru campaniile electorale prezidențiale și parlamentare.

„Putem să discutăm pentru un proiect politic care să vizeze o linie de abordare comună pentru tot ceea ce înseamnă campania electorală, prezidențiale și parlamentare”, a precizat liderul PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: