Nicolae Ciucă: PNL Galați se reorganizează sub coordonarea Nicoletei Pauliuc

sursa: facebook

Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal, a anunțat pe pagina sa de Facebook că, împreună cu prim-vicepreședintele partidului, Dan Motreanu, a participat la o ședință a organizației PNL Galați. În cadrul acestei întâlniri, au fost analizate rezultatele alegerilor din 9 iunie și s-a discutat pregătirea pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din toamna acestui an. Pentru a îmbunătăți performanțele electorale, senatoarea Nicoleta Pauliuc a fost desemnată coordonator al activității organizației PNL Galați. Principalul obiectiv al acesteia va fi coagularea tuturor membrilor și simpatizanților partidului pentru a obține rezultate cât mai bune.

„Aseară, împreună cu prim-vicepreședintele partidului, Dan Motreanu, am participat, alături de conducerea organizației PNL Galați, la ședința în care au fost analizate rezultatele alegerilor din 9 iunie și în care s-a discutat pregătirea pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din toamnă. Pe plan județean, PNL a arătat că este prima opțiune de dreapta în această circumscripție.
Pentru îmbunătățirea performanțelor electorale, senatoarea Nicoleta Pauliuc a fost desemnată coordonator și responsabil al activității acestei organizații. Principala sa misiune este coagularea tuturor membrilor și simpatizanților PNL Galați pentru alegerile de la sfârșitul anului. Am încredere că toți vechii liberali vor pune umărul pentru redobândirea încrederii electoratului de dreapta din județul Galați, așa cum a fost dintotdeauna. Mizez pe sprijinul filialei, pe mobilizarea primarilor, consilierilor locali și județeni pentru ca, împreună cu doamna Nicoleta Pauliuc, să obțină rezultate maxime.
De asemenea, așa cum am discutat aseară, partidul este deschis către noi membri de bună-credință, care să sprijine valorile și virtuțile noastre. Urez conducerii organizației județene mult succes în tot ce întreprind și îi asigur de tot sprijinul nostru!”, a scris Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: