Nicolae Ciucă: PNL își asumă rolul de apărător al ordinii și responsabilității în ceea ce privește bugetul statului

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

„Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite și cheltuind banii statului”, scrie liderul PNL, Nicolae Ciucă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„În aceste zile, când călătoresc prin țară, primesc deseori întrebări legate de posibile acțiuni populiste ale unor politicieni în perioada electorală. Înțeleg aceste îngrijorări.

Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite și cheltuind banii statului. Din punctul meu de vedere, nu asta e modalitatea prin care ne servim țara.
Sub conducerea mea, PNL își asumă rolul de apărător al ordinii și responsabilității în ceea ce privește măsurile care afectează bugetul statului. Acest lucru nu se va schimba nici cu trei săptămâni înainte de alegeri. Nu ne vom împovăra copiii cu mai multe datorii și nici nu vom răsplăti egoismul politicienilor. Nu voi permite și nu voi aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul pe care îl avem la dispoziție.

Obiectivul meu și al PNL este să ne asigurăm că bugetul servește intereselor oamenilor, nu obiectivelor egoiste ale politicienilor. Ne propunem să cheltuim banii cu înțelepciune, astfel încât să îi ajute pe cetățeni să aibă un trai mai bun, de la zi la zi”, scrie Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: