Nicolae Ciucă: PNL va avea candidat la prezidenţiale

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a declarat marţi, la Buzău, că liberalii vor avea un candidat care va fi propus pentru alegerile prezidenţiale, precizând că nu a purtat discuţii cu PSD în legătură cu posibilitatea de a avea un candidat comun.

La finalul evenimentului prilejuit de lansarea candidaţilor liberali pentru alegerile locale în judeţul Buzău, preşedintele PNL a declarat, după ce a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, că va exista un candidat, fără să indice un nume. Totodată, liderul liberalilor a subliniat că nu a purtat discuţii cu PSD referitor la propunerea unui candidat comun.

„PNL va avea candidat la prezidenţiale. Avem o colaborare foarte bună cu PSD la guvernare…”, a declarat Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului, citat de Agerpres.

În cadrul conferinţei prilejuite de lansarea candidaţilor, preşedintele PNL a transmis membrilor filialei PNL Buzău să menţină permanent contactul cu electoratul astfel încât cetăţenii să îşi redobândească încrederea în clasa politică.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: