Nicolae Ciucă, prezent în toate filialele, alături de candidații PNL. Vineri ajunge la Mehedinți

Sursa foto: media.pnl.ro

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, participă vineri după-amiază la depunerea candidaturilor PNL Mehedinți, la sediul BEC Severin. Acesta va fi alături de candidații liberali și la evenimentul de lansare a candidaturilor.

Liderul PNL este prezent, astfel, în toate filialele, alături de candidați, alături de susținătorii lor și de liberalii care intră în campania electorală pentru alegerile locale dar și pentru alegerile europarlamentare. La finalul săptămânii trecute, conducerea PNL a fost în Maramureș, Bihor și Sălaj.

Fiecare întâlnire cu liberalii din țară și cu simpatizanții PNL este un prilej pentru Nicolae Ciucă și echipa de conducere a partidului de a scoate în evidență modelul liberal de succes de a face administrație, model pe care liberalii îl vor preluat în cât mai multe județe.

Așa cum subliniază aceștia, recordul absolut la absorbția fondurilor europene, de peste 95%, și nivelul uriaș al investițiilor au fost atinse în guvernările PNL, iar un rol major în această reușită l-au avut administrațiile locale care au atras și au folosit banii europeni. Iar administrațiile liberale sunt campioane ale investițiilor din fonduri europene, transmite PNL.

La Mehedinți, depunerea candidaturilor la BEC este urmată de declarații de presă, transmite pe pagina de Facebook a PNL. De asemenea, evenimentul de lansare a candidaților la Drobeta-Turnu Severin, la care participă președintele PNL, începând cu ora 17.00, va fi transmisă live.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL