Skip to content
Economie

Nicolae Ciucă: Primul miliard de euro din PNRR a fost deja accestat

Inquam Photos/George Calin

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat vineri că primul miliard de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost deja accesat.

„Primul miliard de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost deja accesat. Banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă ţară şi reprezintă cea mai bună dovadă a modului în care Guvernul României abordează şansa enormă pentru dezvoltarea şi modernizarea ţării pe care o are prin acest program de redresare”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit unei postări făcută vineri pe pagina de Facebook a Guvernului.

Acesta a adăugat că „prin intermediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, autorităţile publice locale sau centrale vor derula programe de eficientizare energetică, siguranţă seismică sau la incendii”.

„România ş-a îndeplinit la timp obligaţiile asumate prin PNRR şi începe deja să valorifice cele aproape 30 de miliarde de euro puse la dispoziţia noastră”, a mai afirmat prim-ministrul.

1 comentariu la “Nicolae Ciucă: Primul miliard de euro din PNRR a fost deja accestat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *