Nicolae Ciucă și-a lansat candidatura la prezidențiale. PNL Constanța a strâns 72.000 de semnături

Sursa foto: tomisnews.ro

Liderii PNL s-au prezentat miercuri la Biroul Electoral Central pentru a depune, cele 1,5 milioane de semnături pentru candidatura liderului liberalilor, Nicolae Ciucă, la preşedinţia României.

„Voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, a spus Nicolae Ciucă.

În acest context, PS News a stat de vorbă cu mai mulți lideri liberali pentru a afla cu câte semnături au contribuit filialele liberale din țară.

PNL Constanța a strâns 72.000 de semnături

Astfel, Partidul Național Liberal, filiala Constanța, a strâns, cu succes, 72.000 de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidențiale, potrivit lui Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța . Liberalul spune că „cest succes este un motiv de încredere și optimism pentru echipa noastră, în perspectiva campaniei electorale care urmează”.

 

„Vreau să mulțumesc sincer tuturor membrilor și susținătorilor noștri pentru dedicarea și efortul depus în această acțiune pre-electorală!  Acest succes este un motiv de încredere și optimism pentru echipa noastră, în perspectiva campaniei electorale care urmează.

Încă o dată, am demonstrat  putere de mobilizare și determinare a echipei PNL Constanța. Succes, Nicolae Ionel Ciucă!”, a spus deputatul Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța.

 

 

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: