Nicolae Ciucă și-a lansat candidatura la prezidențiale. Câte semnături a strâns filiala PNL Mehedinți

Sursa foto: Virgil Popescu

Liderii PNL s-au prezentat miercuri la Biroul Electoral Central pentru a depune, cele 1,5 milioane de semnături pentru candidatura liderului liberalilor, Nicolae Ciucă, la preşedinţia României.

„Voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, a spus Nicolae Ciucă.

În acest context, PS News a stat de vorbă cu mai mulți lideri liberali pentru a afla cu câte semnături au contribuit filialele liberale din țară.

PNL Mehedinți a strâns 43.700 de semnături

Astfel, contactat de PS News, președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, a anunțat că filiala pe care o conduce a strâns peste 43.700 de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale. Popescu a declarat, în acest context, că „românii își doresc un președinte care să aducă stabilitate, integritate și o viziune clară pentru dezvoltarea țării”.

„Partidul Național Liberal a marcat astăzi un moment istoric, odată cu lansarea candidaturii oficiale a președintelui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale. În județul Mehedinți, mobilizarea a fost una impresionantă. Am reușit să strângem 43.700 de semnături în sprijinul acestui proiect politic, un proiect politic de care România are atâta nevoie astăzi.

Cele 43.700 semnături sunt dovada clară că românii își doresc un președinte care să aducă stabilitate, integritate și o viziune clară pentru dezvoltarea țării. Nicolae Ciucă este liderul care poate garanta acest lucru și care va reprezenta cu onoare interesele tuturor cetățenilor. Sunt mândru de echipa PNL Mehedinți și de toți cei care au contribuit la acest efort civic. Împreună, vom construi un viitor mai bun pentru România”, a declarat Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: