Nicolae Ciucă și-a lansat candidatura la prezidențiale. Motreanu: Ciucă a muncit mereu pentru comunitate și țară

Sursa foto: Dan Motreanu

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale având semnăturile a peste 1,6 milioane de cetățeni. Europarlamentarul Dan Motreanu spune că liberalii au cel mai bun candidat. „Nicolae Ciucă a muncit mereu pentru comunitate și țară. Acesta este diferența față de candidații altor partide, care nu au cariere profesionale și au făcut doar politică, muncind puțin pentru România”, a punctat Motreanu.

„Avem cel mai bun candidat. Nicolae Ciucă a muncit mereu pentru comunitate și țară. Acesta este diferența față de candidații altor partide, care nu au cariere profesionale și au făcut doar politică, muncind puțin pentru România.
Nicolae Ciucă a muncit 34 de ani de ani pentru România și este în politică doar de cinci ani, iar Marcel Ciolacu a muncit patru ani pentru România și face politică de 35 de ani.

Nicolae Ciucă este singurul candidat cu o carieră militară de succes, servind România în teatre de război și demonstrând abilități de conducere și devotament față de țară.

În calitate de fost prim-ministru al României, a gestionat problemele interne și externe ale țării, a colaborat cu diverse instituții și a implementat politici publice. Atât în cariera militară, cât și în cea politică a luat decizii critice în situații de criză.

Nicolae Ciucă este singurul politician din România care și-a păstrat cuvântul dat țării și partenerilor politici, respectând rotativa guvernamentală și părăsind postul de premier.

Este singurul candidat care nu are o camarilă în spatele său, care nu este înconjurat de personaje dubioase.

Este singurul candidat care înțelege situația geopolitică și care poate să ducă România într-o zonă de securitate și siguranță.
Nicolae Ciucă a demonstrat că are o viziune clară pentru dezvoltarea României, punând accent pe libertate, securitate națională și prosperitate economică”, a notat Dan Motreanu pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Ciucă: „PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură. România are capacitatea să asigure siguranța cetățenilor: siguranța economică, socială, în comunități, în școală, siguranța pentru demararea unei afaceri și capacitatea de a face față tuturor provocărilor externe. Voi fi un președinte responsabil, implicat și echilibrat. Așa cum am făcut toată viața mea, voi munci alături de cetățenii României, alături de instituțiile statului pentru a putea să facem față oricăror provocări dar, înainte de toate, să putem să construim un viitor mai sigur și mai bun pentru generațiile viitoare.”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, și-a depus oficial candidatura la alegerile prezidențiale, miercuri, la Biroul Electoral Central subliniind angajamentul său de a deveni un „președinte responsabil, un președinte echilibrat”, cu o viziune de dreapta pentru România.

Nicolae Ciucă a afirmat: „Voi fi un președinte responsabil, un președinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, menționând necesitatea unei „viziuni de dreapta” și a unei persoane capabile să o implementeze, subliniind că se bazează în mare măsură pe Partidul Național Liberal.

În contextul geopolitic actual, președintele PNL a evidențiat schimbările frecvente la nivel internațional și a subliniat importanța unei perspective liberale în gestionarea provocărilor contemporane.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: