Nicolae Ciucă: Viziunea mea pentru România este România care contează / Sunt un om căruia nu îi place să vorbească

Sursa foto: Nicolae Ciucă,

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, care va candida în alegerile prezidenţiale de la finalul anului, a declarat, miercuri seară, că ”România care contează” este viziunea sa pentru ţară şi că este un om căruia nu îi place să vorbească şi lasă faptele să vorbească pentru el.

Întrebat, miercuri seară, la TVR Info, ce îl deosebeşte de alţi candidaţi în alegerile prezidenţiale de la finalul anului, Nicolae Ciucă s-a referit la viziunea sa pentru România.

”Viziunea mea pentru România este România care contează, România care contează pentru români, România care contează pentru parteneri. Sigur, în interiorul acestei sintagme se regăsesc toate proiectele şi tot ceea ce vrem să facem, astfel încât să îndeplinim aşteptările oamenilor pentru că, şi la nivelul Preşedinţiei şi la nivelul Guvernului, trebuie să facem ceea ce oamenii aşteaptă de la noi, ceea ce le spunem oamenilor atunci când ne ducem în campania electorală şi este absolut necesar să dovedim că înapoia acestor vorbe se regăsesc faptele noastre”, a declarat Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a explicat că nu îi place să vorbească, dar că asta nu este o caracteristică a militarilor. El a precizat că pentru el faptele contează.

”Dacă m-aţi întrebat ce mă deosebeşte, tocmai, poate sunt un om căruia nu îi place să vorbească foarte mult şi nu îmi place să vorbesc pentru că faptele sunt cele care… Asta nu înseamnă că dacă suntem militari nu ştim să vorbim sau nu ne place să vorbim. Nu, este o chestiune care pleacă din convingerea mea pentru ceea ce înseamnă o activitate care este îndreptată spre a demonstra că poţi să rezolvi probleme, că îţi asumi aceste probleme, că îţi asumi responsabilităţi şi faci lucruri. Faptele sunt cele care o să vorbească pentru noi”, a mai spus Ciucă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: