Skip to content
Politică

Nicolae Neagu DESFIINȚEAZĂ acuzațiile Olguței: NU l-am sunat și nici nu am fost sunat de Iohannis! EXCLUSIV

A fost scandal mare în Camera Deputaților miercuri, 5 decembrie. Opoziția a forțat înlăturarea lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților. Aleșii PSD fuseseră convocați și nu aveau voie să părăsească plenul.

Ulterior, Olguța Vasilescu a ieșit cu acuzatii dure la adresa unui deputat PNL, Nicolae Neagu, spunând că liberalul i-ar fi înmânat telefonul personal lui Florin Iordache pentru a vorbi cu președintele Klaus Iohannis.

CITIȚI MAI MULTE AICI: UPDATE Iordache, declarații de ULTIMĂ ORĂ/ SCANDAL în Parlament. PNL amenință cu GREVA!

CITIȚI ȘI AICI: Olguța Vasilescu, declarație halucinantă: un deputat PNL i-a dat telefonul lui Iordache să vorbească cu Iohannis

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu deputatul Nicolae Neagu pentru a răspunde acuzațiilor aduse de Olguța Vasilescu. Concret, liberalul a transmis că nu a fost sunat și nici nu a sunat pe nimeni în timpul evenimentelor ce s-au întâmplat în Camera Deputaților. Mai mult, parlamentarul a reliefat că ceea ce a făcut astăzi PNL a fost perfect legal și exclude că partidul ar fi luat legătura în vreun fel cu președintele Klaus Iohannis pe parcursul disputelor din plenul Camerei Deputaților.

„Dacă o fi declarat Olguța Vasulescu că mâine este luni și nu joi o să o credem sau nu? Așadar, nu i-am dat lui Florin Iordache să vorbească cu nimeni. Nici nu am sunat și nici nu eram sunat de cineva în acel moment. Am înțeles frământarea doamnei Olguța Vasilescu că aș fi făcut o chestiune, apreciază domnia sa, în care aș fi implicat o discuție cu președintele României. Exclus! Pur și simplu m-am îndreptat spre Florin Iordache care se baricadase la nivelul de comandă al plenului Camerei Deputaților și i-am reamintit că domnia sa și-a terminat misiunea. De ce? Mai înainte tocmai a fost demis printr-un vot și domnia sa și președintele Dragnea, iar atunci i-am spus „Florine, ești parlamentar cu experiență, iar din momentul în care există o neînțelegere se clarifică și va fi calificată altfel conform normelor, conform legislației tu ar trebui să părăsești comanda în acest moment și să nu mai stai acolo baricadat și flancat de parlamentarii opoziției. Ai face un lucru foarte pozitiv dacă ai renunța la această chestiune”. Văzându-l atât de încrâncenat întrucât ne cunoaștem de atâta timp i-am și sugerat să meargă cu mine la o cafea. Asta a fost tot.

În niciun caz nu am sunat și nici nu am fost sunat de nimeni. Mai în glumă mi-aș dori să fiu sunat de președintele României, nu neapărat într-o astfel de situație. Eu îl cunosc pe domnul președinte. Vin din Sibiu. Nu îndrăznesc și nu am îndrăznit și vă poate confirma Cotroceniul că nu știu dacă am fost de la început de mandat acolo. În rest ne vedem și ne salutăm și ne strângem de mână în funcție de eveniment. Alte povești și discuții nu am avut și nici nu cred că PNL să fi avut vreo discuție cu domnul președinte pe acestă temă în momentul în care evenimentele erau în desfășurare.

Opoziția a devenit astăzi mai puternică în Camera Deputaților, iar din punctul meu de vedere și al colegilor mei ceea ce am făcut este perfect legal, având un precedent în 2012 când a fost schimbată doamna Roberta Anastase că ar trebui să fie consemnată, iar începând de luni să avem un alt președinte pe care îl vom alege la Camera Deputaților și cu alt vicepreședinte”, a conchis în exclusivitate Nicolae Neagu pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *