Skip to content
Știri locale Timiș

Nicolae Robu a rămas fără permis: Fostul primar al Timişoarei, prins în timp ce conducea cu 58 km/h peste limita legală de viteză

presalocala.com

Fostul primar al municipiului Timişoara Nicolae Robu a fost prins în timp ce conducea cu 108 kilometri pe oră pe DN 69, într-o zonă unde limita de viteză este de 50 de kilometri pe oră. El a fost sancţionat cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile şi cu amendă. „Am greşit, îmi pare rău, asum şi… plătesc”, a afirmat Robu, potrivit news.ro.

Nicolae Robu se afla la volanul maşinii sale personale, vineri dimineaţă, pe DN 69, care leagă Timişoara de Arad. El a fost oprit de poliţişti, în trafic, având 108 kilometri pe oră, în dreptul localităţii Sânandrei, la KM 13, într-o zonă unde limita de viteză este de 50 kilometri/oră.

Poliţiştii i-au aplicat lui Nicolae Robu o amendă contravenţională şi i-au suspendat permisul pentru 90 de zile.

Nicolae Robu a reacţionat pe Facebook, el afirmând că a greşit, iar acum plăteşte.

”Am greşit, îmi pare rău, asum şi… plătesc! Pentru că legea e lege şi trebuie să fie lege pentru toţi şi toţi trebuie să plătim când o încălcăm! Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orţişoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis de crescătorie, de pe sensul opus a apărut o maşină de poliţie care mi-a cerut să trag pe dreapta. Poliţistul mi-a spus respectuos – n-am ce să-i reproşez! -, că puţin mai spre Timişoara e un semn de restricţie de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul şi anume, că pur şi simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greşit, am greşit, plătesc, legea e lege. Aveam 108 Km/h.  Insist: nu eram in localitate. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, îmi pare rău pt momentul de neatenţie care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum şi plătesc!”, a scris Robu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *