Skip to content
Politică

Nicolae Robu, anunț important pentru timișoreni: Voi candida pentru al treilea mandat de primar

presalocala.com

Primarul liberal al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, şi-a anunţat, vineri, intenţia de a candida pentru al treilea său mandat de edil pentru că ”mai sunt lucruri de făcut”.

Întrebat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul PNL Timiş, dacă îşi propune să candideze pentru al treilea său mandat de primar la alegerile din 2020, primarul Timişoarei, Nicolae Robu a anunţat că vrea să mai candideze.

„Vreau să mai candidez pentru un mandat mai ales că în 2021 Timişoara va fi capitală culturală şi mai am nişte obiective. Sunt împăcat cu ce am realizat: trei pasaje, două poduri făcute până la sfârşitul mandatului, tot centrul istoric a fost transformat radical, am reintrodus navigarea pe Bega. În următorul mandat mai sunt lucruri mari de făcut. Timişoara are un potenţial mare. Am aşa un gust amar că oraşul acesta a rămas în stagnare atâţia ani”, a răspuns primarul Nicolae Robu, potrivit news.ro.

Răspunsul edilului din Timişoara vine în contextul în care preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că, până la jumătate lunii viitoare, cei interesaţi să devină primari în marile oraşe trebuie să-şi anunţe intenţia de a candida, ulterior fiind organizată o campanie internă a candidaţilor.

”Depunerea candidaturilor în PNL pentru funcţiile de primari se va face până la 15 noiembrie. Între 15 noiembrie şi 15 martie, candidaţii vor intra într-o campanie atât internă, cât şi în exteriorul PNL. Fiecare trebuie să vină cu un program de guvernare locală care să rezolve problemele din municipiile reşedinţă de judeţ şi cu un plan de campanie. Candidaţii nu au voie să se atace între ei, acesta fiind un criteriu eliminatoriu, comunicarea publică va fi exclusiv pozitivă, pentru a-şi prezenta soluţiile la probleme”, a anunţat Ludovic Orban.

Nicolae Robu se află, în prezent, în cel de-al doilea său mandat de primar al municipiului Timişoara, din partea PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *