Skip to content
Politică

Nicolae Robu, atac la adresa lui Dominic Fritz: Să-ți acoperi incompetența cu valuri de minciuni n-are nimic în comun cu ceea ce apreciem

presalocala.com

Fostul primar al Timișoarei Nicolae Robu continuă războiul criticilor la adresa primarului actual Domninic Fritz. Robu scrie pe pagina sa de Facebook că, deși în campanie era atacat în legatură cu impozitele și taxele, actualul primar declară că acestea vor rămâne neschimbate.

TAXELE ȘI IMPOZITELE LOCALE PE CLĂDIRI, TERENURI, MAȘINI ETC.
RĂMÂN ÎN 2021 CUM AU FOST ȘI ÎN 2020!

BRAVO USR! BRAVO DOMNULE FRITZ! AȚI FĂCUT FAȚĂ CU BRIO PRESIUNII PNL+PSD +ProRomânia
😂😂

În apărarea taxelor și impozitelor locale pe clădiri, terenuri, mașini etc, stabilite în urmă cu trei ani pe vremea asta, de mine (!!!), de mine ca om responsabil și nu populist, ca alții!!

Să înțelegeți exact despre ce este vorba, stimați urmăritori:

Reamintesc: în primul mandat, eu am micșorat an de an taxele și impozitele locale până când le-am făcut cele mai mici din țară! Apoi, primind de la Guvern noi și noi poveri, pt a le putea face față și a și continua dezvoltarea în forță, am fost nevoit să recresc respectivele taxe și impozite și am făcut-o cu un puternic gust amar, cum am și explicat atunci, eu fiind adeptul taxelor și impozitelor mici!

Ei bine, pt că în campania electorală, USR+PLUS m-a atacat aspru pe acest subiect al taxelor și impozitelor locale, grupul de consilieri locali PNL+PSD +ProRomânia a încercat să le reducă. Și, ce să vezi?! Dl Fritz și colegii săi din USR+PLUS s-au opus vehement, considerând că ce-am făcut eu este foarte bine! Altfel spus, pt USR+PLUS, doar în campania electorală taxele și impozitele locale stabilite de mine erau “bătaie de joc la adresa firmelor și cetățenilor”! Acum, ele sunt foarte bune!
😂😂

Te-apucă râsu-plânsu! Acesta este USR-ul! Acesta este “primarul neamț”, cu “noua” lui abordare, cu “revoluția” în administrație!

Să fiu clar înțeles: eu sunt un admirator al poporului german, pt tot ce a dat el omenirii în muzică, în literatură, în știință, în tehnică etc. Am cunoscut o mulțime de etnici germani din România și mai ales din Germania -de la oameni simpli, la Profesori Universitari, Rectori, Președinți de Institute de Cercetări, Primari, Miniștri, Președinți de Mari Companii, Directori, Consuli și Ambasadori, etc., cu toții oameni serioși, competenți -fiecare în câmpul său de manifestare-, oameni de caracter și am avut și am cu ei relații excelente! Ce face, însă, acest cetățean german cu domiciliul în Germania -accentuez: cetățean german cu domiciliul în Germania (!!!)-, ajuns Primar al Timișoarei, n-are legătură cu nimic din ce apreciem, din ce admirăm noi, românii, la nemți! Să minți în asemenea hal niște oameni de bună-credință cum sunt timișorenii, legitim permanent aspiranți la mai bine -și cu taxele și cu impozitele și cu semafoarele și cu toate lucrările -sute și sute!- care au transformat orașul radical în bine în acești ani, portretizate ca ceva negativ sau cel puțin rău făcut-, să-i minți cu atâta nerușinare pt a le smulge votul, apoi să-ți acoperi incompetența, impotența totală, cu veșnice lamentări și valuri peste valuri de minciuni privind “greaua moștenire”, n-are nimic în comun cu ceea ce apreciem, cu ceea ce admirăm noi, românii la nemți!

P.S. Încă o dată o spun: situația financiară rămasă în urma mea la Primăria Timișoara este cea mai bună din ultimii mulți ani, rata de îndatorare este la cel mai jos nivel între orașele mari, doar 10%, când e permis să fie până la 30%! Facturile aflate la plată -facturi totalizând sume absolut rezonabile, raportat la o unitate precum PMT-, nu sunt întârziate, cum spune dl Fritz, ele abia după 30 de zile dobândind, conform legii, acest statut! Eu aș fi zburdat, pur și simplu, în situația pe care mi-o pregătisem moștenire, o pregătisem pt mine, evident, neimaginându-mi că voi pierde alegerile și nu era să mi-o fac grea (e elementar!)”, a scris Nicolae Robu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *