Skip to content
Politică

Nicolae Robu: Avem altceva de făcut decât să organizăm un Congres pentru schimbarea lui Orban

presalocala.com

Primarul orașului Timișoara, Nicolae Robu, a recunoscut că lucrurile nu stau chiar atât de bine în Partidul Național Liberal, însă a subliniat că nu este momentul pentru a-l schimba pe Ludovic Orban.

Mai precis, într-o intervenție la o emisiune, edilul a spus că deși această dezbinare din PNL este reală și este o problemă, formațiunea politică trebuie să-și manifeste identitate. În plus, Robu a afirmat că discursul național-liberalilor nu este în concordanță cu cetățenii, conform Antena3.ro.

„Eu şi la Congres am spus exact lucrul acesta că e timpul să ne manifestăm o indentitate a noastră. Dacă ne-am pierdut-o, atunci să ne-o redefinim. Este într-adevăr o dezbinare. Orban a fost ales cu peste 80% din voturi. Eu nu am fost printre votanţii lui. Acum consider că avem altceva de făcut decât să organizăm un Congres pentru schimbarea lui Orban. Nu s-a pus încă în discuţie, dar sunt voci în acest sens. Eu cred că trebuie să clarificăm o mulţime de aspecte, v-am dat ca exemplu Codul adminsitrativ, să ne definim ce propunem noi electoratului, epntru că în scurt timp vin alegerile europarlamentare. Schimabrea lui orban nu va schimba nimic. Trebuie susţinut în continuare ca preşedinte, eptnru că dacă a fost ales cu peste 80% din voturi, asta înseamnă că a fost o persoană agreată, însă nu trebuie să asculte de un grup restrâns care l-a îndrumat greşit, după părerea mea. Simt că discursul PNL este paralel cu cetăţeanul şi acest lucru numai poate continua”, a afirmat primarul Timişoarei,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *