Skip to content
Politică

Nicolae Robu: „Atitudinea domnului Bolojan, demnă de urmat de toți președinții de filiale PNL”

presalocala.com

Fostul preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, scrie pe pagina sa de Facebook că toţi liderii de filiale liberale din ţară care impun votarea unui candidat la preşedinţia partidului „sunt primitivi şi nedemni de funcţiile lor”.

„ATITUDINEA D-LUI ILIE BOLOJAN -DEMNĂ DE URMAT DE TOȚI PREȘEDINȚII DE FILIALE PNL!

Cum să fii tu Președinte de Filială PNL, partid atât de glorios în istoria României și să te comporți atât de primitiv, atât de nedemn de funcția ocupată, încât să pui presiune pe colegi să voteze ce vrei tu?! Evident, iar tu să vrei ce ți s-a cerut de conjurație! Astăzi, de conjurația care îl vrea cu orice preț drept Președinte PNL pe Florin Cîțu, mâine de o alta și… tot așa!

Asemenea comportamente există, din păcate, la mulți președinți! Prin titlul și conținutul prezentei postări, doresc să lansez un apel întru revenirea la normalitate și demnitate!

LUAȚI EXEMPLU DE LA DL. PREȘEDINTE ILIE BOLOJAN, D-LOR PREȘEDINȚI și lăsați-vă colegii să voteze conform propriei conștiințe, conform înțelegerii lor asupra a ce înseamnă binele PNL congruent cu binele României! FĂRĂ CONTROLUL VOTULUI SECRET!

Stimați colegi liberali, chiar nu vă e clar ce vor UNII să se aleagă de Partidul NAȚIONAL Liberal, în vremurile internaționaliste, progresist-neomarxiste sau cum vrem să le spunem pe care le trăim?!

Pt ei, cuvântul NAȚIONAL din numele partidului e desuet, noțiunea de PATRIE e desuetă și ea, ca și cea de FAMILIE, ca cea de NORMALITATE SEXUALĂ, de LIBERTATE INDIVIDUALĂ, de DEMNITATE UMANĂ! Pe toate acestea vor să le spulbere, doar… “omenirea e la ceas de reset-are”! Dar cu un Partid NAȚIONAL Liberal, afiliat valorilor conservatoare, puternic, ei știu că nu pot! Și-atunci, proiectul este “reformarea” PNL în sensul transformării sale în partid liberal progresist, care, fie să fuzioneze cu USR până în 2024, fie să nu conteze la alegerile din 2024, când marii câștigători, în orice variantă, trebuie să fie “oamenii noi”!

Concluzie: TRĂIM UN MOMENT CHEIE! POZIȚIONAȚI-VĂ PATRIOTIC!

P.S. Iată, în poză și care este părerea celor de la care se așteaptă votul la viitoarele alegeri! Oare de ea nu trebuie să se țină seamă?! Întreb, doar…”, conchide Robu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *