Nicolae Robu este hărțuit de actualul primar al Timișoarei

Sursa foto: Press Alert

Candidatul PNL la Primăria Timișoarei, Nicolae Robu, se plânge, că atât în precampanie, cât și în campania propriu-zisă, este supus unui adevărat tir de jigniri din partea ”gherilei fritziste,” adică a celor care susțin cauza adversarului său.

Toate postările sale sunt luate în vizor de fanii actualului primari, aceștia scriu tot felul de insulte, ”măgării” și cuvinte care nu pot fi reproduse, se plânge Robu, potrivit Ziua de vest. De asemenea, spune el, există o adevărată armată care produce zilnic tot felul de filmulețe pentru a-l ataca. De asemenea, el vorbește despre afișele cu el, amplasate în oraș și care sunt mâzgălite de binevoitori, unele cu chestiuni grețoase, spune Robu. El vorbește și despre bani dați la negru, în campanie.

”Zi de zi, nu știu ce armată lucrează acolo cu domnul Fritz, dar cineva pune banii respectivi, mulți sunt la negru, cum a fost în 2020, și se generează 4-5, câteodată și mai multe, clipuri împotriva mea. Asta e toată campania. (…) Nu vă puteți închipui ce îmi scrie mie gherila fritzistă pe Facebook, pe Tik Tok. Evident că nu las mizeriile acolo. Sunt înjurături, insulte, ceva de neînchipuit.”, a spus, marți, Robu.

Conform candidatului PSD-PNL la funcția de primar al Timișoarei, toată campania contracandidatului său e bazată pe sintagma ”Nu Robu”. El spune că Fritz și echipa sa nu au prezentat niciun fel de plan concret de conducere a orașului, spre deosebire de el, care are campania bazată pe un plan clar, cu puncte, pentru toate domeniile vieții locale și a administrației, mai spune publicația locală.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: