Nicoleta Pauliuc: Avem Liga femeilor liberale din administraţie, care se va întruni în noiembrie

MEDIA.PNL.RO
Sursa foto: MEDIA.PNL.RO

Preşedinta Organizaţiei de Femei Liberale (OFL), Nicoleta Pauliuc, a declarat sâmbătă la Oradea că a fost constituită recent Liga femeilor liberale din administraţie, care se va întruni, pentru prima dată, în luna noiembrie, la Bucureşti.

„Am înfiinţat, acum o lună, Liga femeilor liberale din administraţie. Ce este foarte important este faptul că la nivelul întregii ţări avem aproape 2.000 de femei implicate în zona administraţiei publice locale, mandatate de cetăţeni în consilii locale, judeţene, ca primari, viceprimari, prefecţi şi subprefecţi. Şi pot să afirm astăzi că Bihorul se mândreşte cu 146 de doamne liberale, care răspund solicitărilor şi găsesc soluţii la problemele românilor. Liga femeilor liberale va organiza la Bucureşti un eveniment, în luna noiembrie”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedinta OFL, Nicoleta Pauliuc, după prima parte a întrunirii regionale pe zona de Nord-Vest, organizată la Oradea.

Ea a mai vorbit despre un alt proiect în cadrul organizaţiei, ce va demara săptămâna viitoare, şi anume maparea profesională a femeilor care activează politic în cadrul OFL.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL