Skip to content
Politică

Nicolicea, față-n față cu tărăboiul din PSD: soarta lui Dragnea, pe muchie de cuțit? EXCLUSIV

http://inquamphotos.com

PSNEWS.RO a dezvăluit, în urmă cu două zile, planul prin care se pregătește debarcarea lui Liviu Dragnea, de la conducerea Partidului Social Democrat (PSD), jurnaliștii noștri fiind primii care au lansat această informație în spațiul public.

DETALII AICI 

În acest context, PSNEWS.RO a încercat să ia legătura cu diverse voci grele din interiorul formațiunii politice la conducerea căreia se află Liviu Dragnea, pentru a afla mai multe detalii despre revolta generată în interior.

Astfel, contactat vineri, preşedintele Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolicea (PSD) a negat informațiile apărute în spațiul public și, în ciuda insistențelor jurnalistului, nu a dorit să facă alte comentarii, pe motiv că  nu ocupă o funcție de conducere în partid.

Au apărut numai informații false, asta este prima chestiune. A doua chestiune: întrebați pe cineva care are o funcție de conducere în PSD. Eu nu am nicio funcție, v-am spus. Întrebați-i pe cei cu funcții, care au acces la informații”, a declarat Eugen Nicolicea pentru PSnews.ro

Totuși, solicitat să ofere o reacția din postura sa de membru al celei mai mari formațiuni politice din România, Nicolicea a replicat:

”Eu personal nu mă exprim. Eu îmi văd de treaba mea la Parlament. Necunoscând prea bine subiectul, nu pot să mă exprim”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *