Skip to content
Politică

Nicolicea îi face țăndări pe USR-iști. Cum și-au bătut ei joc de regulamentul Camerei FOTO

mihaipalsu.wordpress.com

PSD-istul Eugen Nicolicea – președintele Comisiei juridice și a celei pentru regulament din Camera Deputaților – îi face țăndări pe USR-iști. Vedeți mai jos cum și-au bătut joc oamenii lui Dan Barna de regulamentul forului parlamentar inferior.

Într-o postare de joi de pe Facebook, Nicolicea dezvăluie adevărata miză a scandalului provocat miercuri de către parlamentarii din Uniunea Salvați România: sabotarea lucrărilor comisiei, prin introducerea unor amendamente nu doar inutile, ci și imposibil de citit, din cauza literelor mult prea mici cu care au fost scrise.

Iată mesajul integral al deputatului Eugen Nicolicea:

„Acestea sunt amendamentele depuse de USR la Comisia pentru Regulament a Camerei Deputatilor pentru care imi solicitau ieri demisia.

Mult mediatizatele amendamente sunt scrise cu caractere atat de mici, incat nimeni nu le-a putut citi (nici macar reprezentantii presei) si nici autorul nu s-a oferit sa fie raportor, desi i-am oferit aceasta posibilitate.

Astazi am reluat lucrarile in comisie de unde s-au intrerupt ieri.

Propunerea mea de astazi a fost ca toti reprezentantii opozitiei (PMP, USR, PNL) sa fie raportori. Le-am asigurat toate conditiile logistice pentru analiza amendamentelor USR. De asemenea, le-am oferit tot suportul pentru ca lucrarile sa poata fi transmise live, astfel incat orice cetatean sa poata admira ideile «geniale».

Amendamentele «geniale» constau in mutarea unei virgule sau a unui cuvant in interiorul unor fraze/propozitii cu incalcarea grava a tuturor regulilor gramaticale

Vazand ca sunt pusi la munca in vazul lumii pana dupa Sarbatori, pentru a nu se face de ras in sustinerea unor ineptii, reprezentantii USR si-au retras amendamentele «geniale»”.

Fotografia postată de Eugen Nicolicea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *