Skip to content
Politică

Nicolicea rupe tăcerea despre angajarea soţiei la Transgaz

ExpressPress.ro

PSD-istul Eugen Nicolicea (preşedintele Comisiei juridice din Camera Deputaţilor) rupe tăcerea în ceea ce priveşte angajarea propriei soţii la Transgaz.

CITIŢI ŞI: A dat norocul peste Nicolicea: soţia, numită în fruntea unui proiect major din energie

Deputatul social-democrat a scris duminică pe Facebook un status în care demontează acuzaţiile apărute cu o zi înainte în presă, potrivit cărora Nicoleta Nicolicea nu ar avea pregătirea necesară pentru ocuparea unui post important în domeniul energiei.

Redăm mai jos postarea integrală a lui Eugen Nicolicea:

„Am văzut că este rostogolit un subiect de presă în fel și chip.

În acest sens, ca să citez pe cineva celebru, sunt îndreptățit să să fac următoarele precizări:

1. Cel mai important, soția mea nu face parte din conducerea executivă Transgaz, aspect care putea fi extrem de simplu verificat, dacă cineva dorea acest lucru, aici: http://new.transgaz.ro/ro/despre-noi/conducerea-executiva

2. Ocupă o poziție de șef serviciu resurse umane (în cadru Direcției de organizare și resurse umane), exclusiv în baza studiilor și a pregătirii profesionale: facultatea de drept și cursuri de specializare în acest domeniu.

Este adevărat că a absolvit și facultatea de jurnalism, însă nu cred că aceasta reprezintă un impediment.

3. Despre declarațiile de avere:
Este cunoscut faptul că la începutul exercitării unei funcții se completează o declarație de avere în care se trec veniturile obținute in anul fiscal precedent. Astfel:
– Mandatul meu de deputat a început în decembrie 2016, (veniturile declarate sunt din anul precedent 2015, așa cum este precizat în declarația de avere)
– Numirea în funcție a soției mele în cadrul direcției resurse umane, a avut loc în luna ianuarie 2017, astfel încât veniturile declarate sunt din anul precedent, respectiv 2016″.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *