Skip to content
Politică

Niculae Bădălău: Politica e aritmetică pură. Cine are rezultate e clar că s-a și preocupat

adevarul.ro

Fostul ministru PSD Niculae Bădălău a declarat, referitor la rezultatele slabe ale partidului în unele filiale județene, că politica este aritmetică pură, iar cine are rezultate atunci „este clar că s-a și ocupat și are suportul populației”.

Până la urmă politica este aritmetică pură. La sfârșit se numără. Cine are rezultate e clar că s-a și preocupat și are suportul populației”, a spus Niculae Bădălău, luni, la sediul PSD.

Întrebat dacă ar trebui să își depună mandatul pe masă președinții filialelor PSD în care partidul a avut scor slab la prezidențiale, șeful PSD Giurgiu a răspuns: „Nu, nu pot eu să spun lucrul acesta, dar este clar că o analiză trebuie, dar nu asta cred că e subiectul principal în acest moment. În acest moment trebuie să pregătim turul doi în așa fel încât să câștigăm alegerile”.

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, marți după-amiază, cel mai probabil la sediul din Kiseleff, unde social-democrații vor lua în discuție strategia de campanie și excluderea fostului ministru al Justiției Ana Birchall, au declarat surse politice.

Conducerea PSD va analiza rezultatul obținut de Viorica Dăncilă la primul tur al alegerilor prezidențiale, potrivit surselor. De asemenea, echipa de campanie a social-democraților se va întruni miercuri în ședință pentru a discuta despre strategia electorală a Vioricăi Dăncilă dinaintea celui de-al doilea tur al prezidențialelor, potrivit Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *