Skip to content
Politică

Nicușor Constantinescu, în război deschis cu procurorii. Solicitarea baronului PSD către ICCJ

Nicușor Constantinescu a fost adus joi la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a susține contestația în anulare a mandatului prin care a fost dat în urmărire internațională.

Contestația lui Nicușor Constantinescu se referă la un mandat emis de Curtea de Apel București în urma căruia s-au declanșat procedurile prin care Constantinescu a fost dat în urmărire.

Prin acest gest, Nicușor Constantinescu încearcă să demonstreze că tot ce i se întâmplă în dosarele în care este urmărit penal este un abuz al procurorilor.

Pe perioada cât a fost plecat la tratament în SUA, procurorii au făcut numeroase demersuri pentru ca Nicușor Constantinescu să ajungă să răspundă în fața legii.

Atât magistrații Tribunalului cât și cei ai Tribunalului Constanța București au confirmat un mandat de arestare emis pe numele președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.

În acest moment Nicușor Constantinescu se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Nicuşor Constantinescu a revenit, săptămâna trecută în ţară, el fiind încarcerat după patru luni de când instanţa a dispus arestarea sa, timp în care DNA l-a acuzat că se sustrage judecării, iar el a spus că a fost operat în SUA şi a suferit o infecţie care nu i-a permis deplasarea pe o distanţă atât de lungă.

Citește și: Baronul de Constanța, arestat 30 de zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *