Skip to content
Politică

Nicușor Constantinescu explică situația dificilă în care se află

Într-un interviu acordat RomaniaTv, șeful suspendat al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, a declarat  „că nu vrea să se sustragă din fața justiției” și că mandatele de arestare emise pe numele său „sunt niște abuzuri”. 

„Voiam să arătăm românilor care este adevărul despre starea mea de sănătate în acest moment. Ultimele hotărâri care mi-au dat aceste mandate de arestare sunt niste abuzuri. Legaţi-mă! Arestaţi-mă! Dar pentru ce? În niciun caz nu m-am sustras de la niciun fel de urmărire penală”, a subliniat Nicuşor Constantinescu.

Totodată, Nicușor Constantinescu afirmă faptul că el a venit în SUA cu permisiunea DNA și a instanțelor din România. 

„Cum adică cu cancer de prostată, unui cetăţean al lumii, român, european, i se contestă dreptul de a avea o viaţă, de a se vindeca, spunându-se de către procurorii DNA, poliţia politică a lui Băsescu, că nu am avut niciun cancer de prostată?

Eu am fost operat, am venit în SUA cu permisiunea DNA şi a instanţelor din România, după care s-au făcut acele mandate de arestare preventivă, fără să fi fost judecat vreodată. Cele două dosare nu au început şi alea sunt niste făcături”, a mai transmis Nicuşor Constantinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *