Nicuşor Constantinescu a amintit într-o postare pe pagina sa de Facebook, intitulată “Batjocura continuă” de primele două condamnări primite pentru abuz în serviciu.

După ce am fost condamnat pentru abuz în serviciu pentru că o entitate publică, Centrul Militar Zonal, avea bani insuficienţi, deşi îşi dorea mai mulţi, căci nu îi aprobase decât atât Consiliul Judeţean, prin hotărâre, deşi, chiar aşa de ar fi fost, fapta era contravenţie. După ce un complet condus de Ionuţ Matei m-a condamnat apoi că am retrocedat, potrivit legii, terenuri pentru cetăţeni cu care nu am avut nicio înţelegere, având un prejudiciu uriaş, potrivit expertizei, de zero lei, s-a trecut acum la next level”, a postat Nicuşor Constantinescu.

El aminteşte de condamnarea primită la sfârşitul acestei săptămâni de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de 10 ani, spunând că a primit această sentinţă pentru foloase aduse unor cetăţeni pe care nu i-a cunoscut sau pentru că nu a păzit perdelele forestiere să nu fie mâncate de capre.

“Am fost condamnat din nou, la o pedeapsă cumplită, tot pentru abuz în serviciu, şi tot pentru foloase pe care le-am adus unor cetăţeni pe care nu i-am cunoscut niciodată, deoarece nu aş fi păzit perdelele forestiere plantate pe marginea drumului, ca să nu le mănânce caprele şi să nu le usuce seceta. Să se împiedice în drumul lor spre execuţii macabre Sistemul de decizii ale Curţii Constituţionale, cum ar fi decizia 405/2016 sau 250/2019 ale Curţii Constituţionale? Nici gând! Când intri în rândul ”ţintelor” trebuie să mori în puşcărie, chiar dacă eşti nevinovat. Dacă aş fi comis o crimă, aşa cum comit ei zi de zi, ar fi fost mai clemenţi cu mine, cu siguranţă”, a transmis Nicuşor Constantinescu.

El a mai transmis magistraţilor că sunt nişte “bestii cu chip uman” care primesc salarii de sute de milioane pentru mizeriile pe care le fac oamenilor, afirmând că se uită cu “milă şi compasiune la viaţa de viermi” ce le-a fost hărăzită.

Ticăloşilor! Bestiilor cu chip uman! Rugaţi-vă să fiţi pedepsiţi aici, pe Pământ, căci dacă veţi ajunge la judecata lui Dumnezeu, care vede de ce sunteţi capabili, puşcăriile nu vă vor fi suficiente să vă salveze de propria voastră nemernicie! Primiţi salarii de sute de milioane? Veţi ieşi la pensii cu sute de milioane? Pentru mizeriile pe care le faceţi oamenilor? Nu vă vor fi suficiente sumele astea să le cheltuiţi pentru ce va urma, căci Dumnezeu nu doarme! Mă uit cu milă şi compasiune la viaţa de viermi ce v-a fost hărăzită! Mă uit cu demnitate la zbaterile voastre de sclave, la ruşinea pe care trebuie să o simţiţi zi de zi privindu-vă în oglindă şi vă compătimesc. Eu sunt liber, aici, în puşcărie, iar voi doar nişte biete prizoniere ale unui Sistem aberant, care v-a transformat în viermi”, a afirmat Nicuşor Constantinescu în finalul postării,

Nicuşor Constantinescu execută o pedeapsă de şapte ani şi patru luni de închisoare după contopirea celor două condamnări definitive primite, cea de cinci ani de închisoare în dosarul Centrului Militar Zonal şi cea de cinci ani din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. El a fost condamnat de ICCJ la zece ani de închisoare în dosarul perdelelor.

viewscnt