Skip to content
Politică

Nicuşor Constantinescu, nouă solicitare către instanță

Şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a făcut, miercuri, o nouă solicitare Tribunalului Constanţa. Acesta dorește să ridice condiţia controlului judiciar de a nu discuta cu angajaţii Consiliului Județean, susține Mediafax.

Pe de altă parte, procurorii DNA au cerut ca lui Constantinescu să i se interzică exercitarea funcţiei pe perioada acestei măsuri.

„Solicit modificarea controlului judiciar dispus prin decizia Curţii de Apel Constanţa la 5 decembrie 2014, iar această modificare să se refere la obligaţia mea de a nu lua legătura cu personalul Consiliului Judeţean şi consilierii judeţeni în legătura cu cauza penală ce priveşte Centrul Militar Zonal, întrucât preşedintele Consiliului Judeţean are obligaţii care nu pot fi delegate decât în anumite condiţii şi unele care nu pot fi delegate deloc”, a declarat Nicuşor Constantinescu în instanţă.

La Tribunalul Constanţa a avut loc, miercuri, un nou termen în dosarul în care Nicușor Constantinescu este judecat privind nefinanţarea Centrului Militar Zonal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *