Skip to content
Politică

Nicușor Constantinescu a primit o veste proastă

Șeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, nu va putea lua legătura, în continuare, cu angajaţii CJ şi cu consilierii judeţeni, Tribunalul Constanţa respingându-i, joi, solicitarea de modificare a condiţiilor controlului judiciar, sentinţa nefiind însă definitivă.

Astfel, instanţa a respins ca nefondată cererea lui Nicușor Constantinescu de modificare a obligaţiei de a nu lua legătura şi de a nu comunica cu martorii şi experţii în prezenta cauză, cu personalul Centrului Militar Constanţa direct sau indirect prin orice mijloace de comunicare, precum şi cu personalul Consiliului Judeţean Constanţa şi cu consilierii judeţeni, impus în cadrul controlului judiciar prin decizia Curţii de Apel Constanţa, din data de 5 decembrie, potrivit mediafax.

Decizia de joi a instanţei nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Tribunalul a respins, de asemenea, şi solicitarea DNA de a i se interzice lui Nicuşor Constantinescu să-şi exercite funcţia pe timpul cât se află sub control judiciar. Nici această decizie nu este definitivă, putând fi contestată în 48 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *