Skip to content
Politică

Nicuşor Constantinescu rămâne departe de butoanele CJ Constanța

Nicuşor Constantinescu a fost prezent zilele acestea la instanţe, fiind vorba despre de termene din dosare dar şi de cererile şi contestaţiile sale de modificare şi încetare a obligaţiilor impuse în cadrul măsurii controlului judiciar.

Pe 6 august, magistraţii Curţii de Apel Constanţa i-au respins contestaţia în dosarul finanțării cluburilor sportive, pe când în dosarul Centrului Militar Zonal decizia a fost amânată pentru vineri, 7 august. Nici de această dată Constantinescu nu a fost mai norocos, judecătorii respingându-i, de asemenea, contestaţia. Prin urmare, acesta rămâne sub control judiciar şi nu are voie să se întoarcă la Consiliul Judeţean Constanţa.

Este vorba despre dosarul în care este acuzat de subfinanţarea Centrului Militar Zonal, dar şi despre cel în care şeful CJC este judecat alături de fundaţiile Fantasio şi Thalia, conform replicaonline.ro. Reamintim şi faptul că Nicuşor Constantinescu a avut, miercuri, 5 august, termen şi la Tribunalul Constanţa, în dosarul centrului Militar Zonal. Apărătorii preşedintelui ales al CJC au formulat, însă, termen de amânare, aşa că următoarea a şedinţă de judecată a fost stabilită pentru data de 9 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *