Skip to content
Politică

Nicușor Constantinescu, reacție virulentă după ce a fost suspendat din fruntea PSD Constanța: „Nu ne e rușine?”

Biroul Permanent Judeţean al Partidului Social Democrat Constanţa a decis, vineri seară, suspendarea lui Nicuşor Constantinescu din funcţia de preşedinte executiv, „în baza rezoluţiei Consiliului Naţional al partidului”.

Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre, a anunţat într-o conferinţă de presă că Nicuşor Constantinescu a fost suspendat din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a partidului, potrivit evz.ro.

" "
" "

„Nicuşor Daniel Constantinescu este, la ora actuală, primvicepreşedintele suspendat, pe perioada problemelor sale”, a declarat Dobre.

Totodată, acesta a precizat că în şedinţa organizaţiei judeţene a PSD Constanţa nu s-a discutat despre o eventuală înştiinţare a lui Nicuşor Constantinescu, aflat în arest la domiciliu.

Nicuşor Constantinescu susţine, însă, că nu i-a luat nimeni funcţia şi că infracţiunile de abuz în serviciu pentru care este cercetat nu sunt fapte de corupţie invocate în rezoluţia Consiliului Național al PSD.

Astfel, Constantinescu se arată indignat de faptul că niciun membru din conducerea organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, rămas după arestarea sa la domiciliu, şi după demisia lui Radu Mazăre din funcţia de preşedinte al filialei, nu a avut curajul să dea ochii cu el.

“Eu primesc, acasă, pe oricine”, a declarat Nicușor Constantinescu.

În același timp, Nicuşor Constantinescu consideră că este în continuare președinte executiv al PSD Constanța.

“Eu sunt în continuare preşedinte executiv al PSD Constanţa. Dar cât am lipsit eu, ce performanţă au făcut la alegerile prezidenţiale ăştia care vorbesc să îmi dau demisia? Au luat un scor, au luat-o în bot. 39%. Atât de bine au făcut campanie că mă sunau primarii în SUA că nu vine nimeni de la organizaţie să facem manifestări, să adunăm lumea, să vorbească cu cetăţenii. Şi rezultatele s-au văzut. Deci, în mod normal, ăştia care mănâncă … ar trebui să se gândească, nu ne e ruşine că am pierdut alegerile prezidenţiale?” a declarat Nicuşor Constantinescu, potrivit evz.ro.

Nu în ultimul rând, Nicuşor Constantinescu a avertizat că „să îţi doreşti moartea politică, fizică, a mea, a lui Radu Mazăre şi a lui Sorin Strutinsky, în 2015, înseamnă că eşti incompetent”.

„Ăsta este visul celor care nu au fost în stare, în viaţa lor, să facă ceva de când există ei. Să îţi doreşti moartea politică, fizică, a mea, a lui Radu Mazăre şi a lui Sorin Strutinsky, în 2015, înseamnă că eşti incompetent şi nepregătit să mă înlocuieşti” , a spus Nicuşor Constantinescu.

 „Dreptul de a candida nu poate să mi-l ia decât fie instanţa de judecată, fie Dumnezeu. Că altfel nu mă poate împiedica nimeni să candidez pentru că eu, tot ce am făcut.. Şi uitaţi-vă ceea ce nu se face de când eu nu mai sunt lăsat să funcţionez , sau, respectiv, domnul Mazăre”, a mai adăugat Nicușor Constantinescu, potrivit evz.ro.

Totodată, întrebat ce va face dacă va fi cercetat în stare de libertate, Nicuşor Constantinescu a precizat: „Direct la partid mă duc, să-l conduc, că nu e condus. Asta le transmit”, relatează evz.ro.

" "

1 comentariu la “Nicușor Constantinescu, reacție virulentă după ce a fost suspendat din fruntea PSD Constanța: „Nu ne e rușine?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *