Skip to content
Politică

Nicușor Constantinescu, transportat din arestul Poliției Constanța la Penitenciarul Poarta Albă

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, arestat preventiv în dosarul Centrului Militar Zonal, a fost transportat, sâmbătă, din arestul Poliţiei Judeţene Constanţa la Penitenciarul-Spital Poarta Albă.

Nicuşor Constantinescu a fost luat pe targă, vineri după-amiază, cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean, unde era internat de miercuri seară, pentru a fi dus la Curtea de Apel pentru judecarea solicitării DNA de arestare preventivă în dosarul Centrului Militar Zonal.

" "

Jandarmii au mers la Spitalul Judeţean Constanţa pentru a pune în executare un mandat de aducere a lui Nicuşor Constantinescu la Curtea de Apel, în condiţiile în care a lipsit de la toate termenele de judecată, motivând că este nedeplasabil din cauza unei operaţii.

Şedinţa de judecată a durat patru ore, timp în care un echipaj de ambulanţă a stat în sala de judecată pentru a putea interveni dacă lui Nicuşor Constantinescu i s-ar fi făcut rău. De asemenea, medicii i-au luat de mai multe ori tensiunea arterială, iar aceasta era ridicată.

La finalul şedinţei de judecată, Nicuşor Constantinescu a fost dus din nou la SJU Constanţa cu ambulanţa care îl adusese. El a spus că, deşi fusese externat vineri, doreşte să revină la spital pentru a-şi face un nou set de analize, deoarece are tensiunea arterială mărit, potrivit news.ro.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *