Skip to content
București Știri locale

Nicuşor Dan: 10 clădiri de locuinţe, toate monument istoric sau aflate în zone protejate din Bucureşti, vor fi consolidate seismic şi renovate energetic prin fonduri PNRR în valoare de 15,4 milioane de euro

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă joi că 10 clădiri de locuinţe, toate monument istoric sau aflate în zone protejate din Bucureşti, vor fi consolidate seismic şi renovate energetic prin fonduri PNRR în valoare de 15,4 milioane de euro.

”10 clădiri de locuinţe, toate monument istoric sau aflate în zone protejate din Bucureşti, vor fi consolidate seismic şi renovate energetic prin fonduri PNRR în valoare de 15,4 milioane de euro.

Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) a semnat cele zece contracte care vizează consolidarea clădirilor”, scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

Potrivit edilului, clădirile se află pe  Str. Blănari 11, Str. Blănari 14 (club A), Bd. Schitu Măgureanu 3 (cofetaria Cireşica), str. Dianei 2, str. Baltagului 17, Piata Pache Protopopescu 11, str. Mihai Eminescu 173, Bd. Dacia 53, Str. Domniţa Anastasia 5, str. Alexandru Macedonski 11.

”Aceste contracte semnate acum se adaugă la celelalte imobile care au obţinut finanţare prin PNRR în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro. Până în momentul de faţă, AMCCRS a obţinut finanţări prin PNRR pentru consolidarea seismică a clădirilor în valoare de aproximativ 45 de milioane de euro”, mai spune primarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *