Skip to content
Politică

Nicuşor Dan a anunțat că a preluat interimar conducerea ALPAB. Care este motivul

Inquam Photos / George Călin

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat joi că a preluat interimar conducerea Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), nemulţumit de starea parcurilor din Capitală.

„Am schimbat directorul ALPA, e o problemă cu parcurile administrate de municipalitate pe care noi toți o vedem, e o problemă care pornește din decizia fostei administrații de a muta activitatea pe companii. Noi aveam o administrație care funcționa rezonabil, apoi a-a luat decizia ca activitatea să se mute pe companii. Am avut două conduceri, niciuna satisfăcătoare. Și pe comenzile care s-au dat, fie pe curățenie, golirea coșurilor de gunoi, întreținerea spațiilor de joacă sau tăierea ierbii.

Am preluat interimar conducerea ALPAB, eu sunt practic director ALPAB până voi face o evaluare a ce se întâmplă.

Trebuie schimbat directorul care, evident, nu e în stare, nu știe această meserie și să reușim să dăm un nivel de satisfacție bucureștenilor măcar în privința curățeniei.”, a  declarat Nicușor Dan.

Primarul general a făcut joi o inspecţie inopinată la ALPAB, după ce în presă au apărut mai multe materiale critice referitoare la stiuaţia parcurilor din Bucureşti, inclusiv a Parcului Cişmigiu, situat vizavi de sediul Primăriei Capitalei.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *