PSnews

Ultima Oră

Nicușor Dan a sărit ca ars după decizia Comisiei juridice: Un fapt regretabil

rtv.ro

Președintele USR Nicușor Dan a afirmat, miercuri, că decizia Comisiei juridice a Camerei Deputaților de a respinge solicitarea de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu este regretabilă, dardestul de  previzibilă pentru actuala putere, menționând că este „comportamentul tipic al PSD de a-și proteja persoanele corupte”.

Președintele USR taxează dur gestul parlamentarilor cu privire la soarta parlamentarului PSD Eugen Bejinariu.

„Azi, la Comisia juridică, am avut un fapt regretabil, dar previzibil pentru actuala putere: domnul Bejinariu, fost ministru, actual parlamentar, pentru domnia sa a fost refuzată cererea de începere a urmăririi penale. Domnia sa este implicat într-un scandal Microsoft în care procurorii estimează o valoare a prejudiciului de câteva zeci de milioane de euro. Pentru simplul fapt al începerii urmăririi penale ar fi trebui să existe acceptul Parlamentului și Comisia juridică a respins această cerere”, a spus Nicușor Dan, la o conferință de presă, informează Agerpres.

USR trage un semnal de alarmă serios cu privire la modul în care PSD și ALDE guvernează.

„Este comportamentul tipic PSD de a-și proteja persoanele corupte. O să încercăm, în momentul în care lucrurile ajung în plen, să schimbăm această decizie, dar în momentul acesta atragem încă o dată atenția cetățenilor: Iată modul în care PSD și aliatul său ALDE guvernează în România!”, a adăugat liderul USR.

Comisia juridică a Camerei Deputaților a hotărât, miercuri, cu 16 voturi pentru, 7 voturi împotrivă și o abținere, să recomande plenului să nu voteze cererea de urmărire penală în cazul Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul Microsoft 2.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi