Skip to content
București Știri locale

Nicușor Dan a sesizat DNA pentru „nereguli grave” la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor: ”E vorba de o bătaie de joc pe bani publici”

Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a sesizat DNA în legătură cu neregulile petrecute la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, în perioada 2018-2020. „Aceste nereguli reies dintr-un raport al Corpului de Control al Primarului General, pe care l-am trimis în control la ASPA în perioada mai – iunie a anului curent. Chestiunea cea mai flagrantă ţine de cumpărarea de ambulanţe veterinare, existând suspiciuni serioase despre ilegalităţi în achiziţie”, a explicat edilul.

„Am decis sesizarea DNA pentru nereguli grave petrecute la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor în perioada 2018-2020. Aceste nereguli reies dintr-un raport al Corpului de Control al Primarului General, pe care l-am trimis în control la ASPA în perioada mai – iunie a anului curent”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

El a adăugat că „chestiunea cea mai flagrantă ţine de cumpărarea de ambulanţe veterinare, existând suspiciuni serioase despre ilegalităţi în achiziţie”.

„E vorba, în fond, de o bătaie de joc pe bani publici, inclusiv pentru faptul că nici până azi aceste ambulanţe nu au autorizaţia pentru a funcţiona potrivit scopului declarat al achiziţiei. Astfel de lucruri sunt intolerabile şi nu le tolerez nici la ASPA, nici la alte instituţii care ţin de Primăria Capitalei”, a completat primarul Bucureştiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *