Nicușor Dan a uitat de podurile ȘUBREDE, „categoria urgență”? „Era oportun să se lucreze la ele pe perioada verii

Nicuşor Dan a confirmat
Sursa foto: Facebook / Nicusor Dan

Sorin Chiriță, fost city-manager al Capitalei, în prezent președinte al Asociației pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene, susține că Primăria Capitalei, condusă de Nicușor Dan, ar fi trebuit să demareze în această vară consolidarea unor obiective importante din București. Este vorba de podurile și pasajele care sunt într-o stare de degradare mare și au risc seismic grad V. Potrivit lui Sorin Chiriță, pe perioada verii, când este mai puțin trafic, ar fi fost oportun să se lucreze la aceste obiective.

„Ar fi fost oportun ca pe perioada verii să se lucreze la câteva obiective extrem de importante pentru București. Și aici mă refer la lucrări care țin de infrastructura critică, precum pasajele și podurile. Cert este că Bucureștiul este într-o perioadă în care această infrastructură critică se degradează. Dacă nu se intervine rapid pe aceste obiective, atunci cu siguranță vom avea mai probleme în ceea ce privește siguranța cetățeanului”, a spus Sorin Chiriță, pentru Gândul.

„Ne-am obișnuit cu ritmul lui Nicușor Dan”

Președintele Asociației pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene susține că Nicușor Dan ar trebui să ia în serios siguranța cetățeanului.

„Ne-am obișnuit cu acest ritm al lui Nicușor Dan, din păcate. În acest nou mandat, ar trebui să ia în serios siguranța cetățeanului. Ca să facă lucrări de consolidare a pasajelor, primarul general trebuie să facă demersuri pentru obținerea studiilor de fezabilitate, apoi să facă licitații. Ar fi putut să obțină și fonduri europene nerambursabile pentru aceste lucrări”, a adăugat Sorin Chiriță.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: