Skip to content
Politică

Nicușor Dan anunță că angajaţii primăriei vor renunţa la clasicul pontaj în condica de prezenţă. Reacția bucureștenilor

Inquam Photos / George Călin

Schimbări de proporţii la Primăria Capitalei. Sau cel puţin aşa susţine primarul Nicuşor Dan. Edilul se laudă că angajaţii primăriei vor renunţa la clasicul pontaj în condica de prezenţă, în favoarea unui sistem de acces pe bază de card nominal.

Dacă Nicușor Dan a prezentat vestea ca pe una îmbucurătoare, bucureștenii nu au fost de aceeași părere, potrivit B1 TV.

„Din 3 iunie introducem sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toţi angajaţii care lucrează în Primăria Capitalei. Interacţiunea cu cetăţenii trebuie să devină cât mai transparentă, iar problemele acestora să fie rezolvate în timp cât mai scurt”, a anunţat Nicuşor Dan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, el afirmă că implementarea cardului nominal va permite o monitorizarea mai clară a activităţii care se desfăşoară în cadrul Primăriei Capitalei.

„Prin implementarea acestui sistem modern şi sigur, ne dorim o monitorizare cât mai clară a activităţii care se desfăşoară în fiecare zi în cadrul instituţiei. Şi mă refer aici atât la persoanele şi tipurile de probleme pe care cetăţenii doresc să le rezolve la nivelul instituţiei, cât şi la activitatea efectivă a salariaţilor din cadrul Primăriei. Eliminăm treptat şi birocraţia, facem un pas în faţă şi renunţăm la utilizarea condicii de prezenţă, în sistem fizic, prin semnare cu pixul, la venire şi la plecare”, a mai scris Dan.

În opinia primarului, această schimbare este un pas binevenit în rândul angajaţilor.

Din nefericire, vestea nu a avut impactul dorit de primar. Internauţii l-au taxat dur pe Nicuşor Dan pentru această realizare și au lasat sute de comentariile legate de mizeria din Bucureşti, parcurile neîngrijite, capuşe şi lipsa apei calde.

“Bucureștiul geme de gunoaie, șobolani, bălți, căpușe și te lauzi cu ce?

Mai bine faceti curat in Bucuresti, sa nu lesine oamenii de la atata mizerie care exista

Va recomand sa va preocupati de treburi serioase, responsabile, cu seriozitate”, sunt câteva dintre reproșurile exprimate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *