Skip to content
Politică

Nicuşor Dan anunţă că se lucrează la construirea bugetului care nu va avea aranjamente contra bucureştenilor: Va fi un buget cinstit şi realist

Facebook/ Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri seară, că se lucrează la realizarea bugetului pentru anul 2021, în mod transparent, împreună cu direcţiile din instituţie, consilierii generali şi ONG-uri, fără a exista ”aranjamente contra bucureştenilor”.

Va fi un buget cinstit şi realist, care va ţine cont atât de proiectele în derulare, cât şi de nevoia pentru noi investiţii”, afirmă edilul.

Construim în mod transparent bugetul Primăriei Capitalei pentru acest an – împreună cu direcţiile PMB, consilierii municipali şi organizaţiile non-guvernamentale.

Fără aranjamente contra bucureştenilor, fără dictat administrativ, fără cadouri pentru «băieţi deştepţi»”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta precizează că a avut prima rundă de discuţii, pe domeniile transport, mediu înconjurător, urbanism, educaţie şi cultură.

”Urmează discuţii pe celelalte domenii, iar la sfârşitul acestei luni vom avea o primă formă a bugetului pentru 2021, care va fi supusă dezbaterii publice în cursul lunii februarie.

Sunt consultări autentice, nu mimate. Luăm în calcul puncte de vedere diferite şi promovăm soluţii argumentate. Va fi un buget cinstit şi realist, care va ţine cont atât de proiectele în derulare, cât şi de nevoia pentru noi investiţii”, a mai scris Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *